آذر ۰۸, ۱۴۰۲ سرزمین ما موضوعات سایت ۰
گزارشی از اولین همایش ملی زندگی، آثار و شخصیت پژمان بختیاری (شاعر بزرگ ایرانزمین، محقق، مترجم و ادیب برجسته کشور)
گزارشی از برگزاری همایش ملی زندگی و آثار و شخصیت پژمان بختیاری
اولین همایش زندگی و آثار ملی پژمان بختیاری شاعر نامدار کشور با حضور گسترده شاعران، استادان دانشگاه، پژوهشگران و علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ ۸ اسفند ۱۴۰۳ در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. برای این همایش ۶۰ مقاله از سراسر کشور ارسال شده بود که ۱۲ مقاله برای ارائه برگزیده شدند و ۱۰ مقاله نیز برای تقدیر منتخب شدند. مجموعه مقالات در کتابی منتشر خواهد شد.
همایش زندگی و آثار ملی پژمان بختیاری شاعر نامدار کشور با حضور گسترده شاعران، استادان دانشگاه، پژوهشگران و علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ ۸ اسفند ۱۴۰۳ در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. تعداد ۶۰ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال گردید که ۱۲ مقاله برای ارائه برگزیده شد و ۱۰ مقاله نیز برای تقدیر منتخب گردید. مجموعه مقالات در کتابی منتشر خواهد شد.
این همایش، با حضور دکتر ایرج افشار سیستانی، دکتر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد، دکتر ولی پور رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، دکتر حمزه رئیس دفاتر نهاد رهبری دانشگاههای استان، دکتر مولوی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر ولیالله نصیری، رئیس پژوهشکده بختیاری شناسی دانشگاه شهرکرد، دکتر ستار صادقی، دبیر علمی همایش، دکتر احمد فرهادی، مدیرکل کتابخانههای استان و جمعی از فعالان بخش ادبیات، علما، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
دکتر یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد در آغاز این همایش گفت: امروز اینجا جمع شدهایم تا از یکی از بزرگترین چهرههای فرهنگی ایران، حسین پژمان بختیاری، یاد کنیم. ایشان نه تنها یک شاعر و ادیب برجسته بلکه فردی بود که در تاریخ و فرهنگ این کشور جایگاه ویژهای دارد.
در ادامه اساتید برگزیده از سراسر کشور به ارائه مقالات خود درباره زندگی و آثار و جایگاه ویژه پژمان بختیاری در فرهنگ و ادب کشور پرداختند. از جمله دیگر سخنرانان این همایش دکتر ایرج افشار سیستانی ایران شناس، دکتر عطامحمد رادمنش، رضا بهرامی دشتکی، دکتر یاسمن آرنگ، دکتر روح الله کریمی، دکتر ناهید جباری، دکتر عباس قنبری، دکتر کبری موسوی، دکتر حاتم موسایی، دکتر حافظ حاتمی و اصغر صیفوری بودند.
اجرای موسیقی، از دیگر برنامههای اجرا شده در آیین اختتامیه همایش ملی زندگی، آثار و شخصیت حسین پژمان بختیاری بود
فراخوان مقالات همایش ملی زندگی، آثار و شخصیت پژمان بختیاری
پژمان بختیاری محقق، مترجم و شاعر نامدار معاصر (۱۲۷۹-۱۳۵۳) از جمله شاعران و محققان برجسته کشور است که در صحنه علم و فرهنگ ایران درخشید و نامش بر صفحات زرین شعر و ادب معاصر نقش بست. پژمان آثار فراوانی در زمینه های مختلف ادبی، تاریخی و ترجمه به رشته تحریر در آورد که برخی از آنها هنوز منتشر نشده است. لذا اعتبار علمی ایشان نه تنها در شاعری بلکه در نویسندگی، تحقیق در تاریخ و فرهنگ ایران، تصحیح کتب مهم ادبی و ترجمه هم باید در نظر گرفت. اگر چه سوابق درخشان وی بر اهل علم پوشیده نیست؛ اما به دلایل مختلف آن چنان که باید شایسته نام و شناخت ادبی و علمی او باشد، به زندگی و آثار او پرداخته نشده است و برگزاری همایشی در خور نام ایشان ضروری است. بر این اساس پژوهشکده بختیاری شناسی دانشگاه شهرکرد و مدیریت کتابخانه های استان چهارمحال و بختیاری تصمیم به برگزاری این همایش گرفته اند.
محورهای اصلی و تخصصی رویداد:
– تبارشناسی و مطالعات نسب شناختی پژمان بختیاری
– بررسی و شناخت جریان های ادبی مرتبط با پژمان بختیاری
– بررسی سبک شناسی و نقد ادبی آثار منظوم پژمان بختیاری
– بررسی و نقد آثار ترجمه شده توسط پژمان بختیاری
– بررسی زبان و گویشی آثار پژمان بختیاری
– بررسی و نقد آثار پژمان بختیاری در زمینه تاریخ، فرهنگ، جامعه شناسی، مذهب، هنر و سیاست
– بررسی و مطالعه احوال و آثار و اندیشه های ژاله قائم مقامی، مادر پژمان بختیاری
محورهای اصلی و تخصصی رویداد:
– تبارشناسی و مطالعات نسب شناختی پژمان بختیاری
– بررسی و شناخت جریان های ادبی مرتبط با پژمان بختیاری
– بررسی سبک شناسی و نقد ادبی آثار منظوم پژمان بختیاری
– بررسی و نقد آثار ترجمه شده توسط پژمان بختیاری
– بررسی زبان و گویشی آثار پژمان بختیاری
– بررسی و نقد آثار پژمان بختیاری در زمینه تاریخ، فرهنگ، جامعه شناسی، مذهب، هنر و سیاست
– بررسی و مطالعه احوال و آثار و اندیشه های ژاله قائم مقامی، مادر پژمان بختیاری
مهلت ارسال مقاله: ۱ اسفند ۱۴۰۳
تاریخ برگزاری: ۸ اسفند ۱۴۰۳
ارسال مقاله: از طریق وبسایت همایشهای دانشگاه شهرکرد
https://conf.sku.ac.ir/pBakhtiari
مکان برگزاری: سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد
کانال پژمان بختیاری: t.me/pezhmanb و در ایتا eita.com/pezhmanb
سایت: sarzaminema.ir
لینک آثار پژمان بختیاری:
صفحه پژمان بختیاری(آثار و زندگینامه) در سایت سرزمین ما
(قبلی)
نخستین کنگره سراسری بزرگداشت پژمان بختیاری (سال ۱۳۸۲)
نخستین کنگره بزرگداشت حسین پژمان بختیاری در دهم مهرماه سال ۱۳۸۲ بنا به پیشنهاد و پیگیری انجمن ادبی پژمان بختیاری دشتک و به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال بختیاری در شهرکرد، مرکز استان برگزار گردید. در این کنگره اساتید صاحب نام شعر و ادب کشور و شاعرانی از سراسر کشور مقالات و اشعار خود را در خصوص زندگی و آثار پژمان بختیاری ارائه دادند. مجموعه مقالات نیز در فصلنامه علمی پژوهشی فرهنگ بام ایران، شماره ۱۸ منتشر گردید.
تصاویر برخی سخنرانان کنگره:
برگزاری همایش منطقهای زبان مادری دا
نخستین همایش منطقهای زبان مادری، مجالها و چالشها با عنوان دا (مادر) با ارائه هفت مقاله پژوهشی از سوی استادان دانشگاه و محققان حوزه ادبیات به میزبانی شهرکرد برگزار شد.
حجتالله شیرانی معاون فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این همایش گفت: ما هم تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با زمینهسازی برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی در تقویت زبان محلی و خردهفرهنگهای استان موثر واقع شویم.
مهرداد مولایی از محققان و پژوهشگران حوزه زبان و ادبیات فارسی، تدوین دانشنامه زاگرس را از مهمترین پژوهشهای خود برشمرد و افزود: پیشینه دانشنامه زاگرس را به صورت شخصی از سال ۱۳۸۵ آغاز کردم . ۷ آذرماه ۱۴۰۲ .
برگزاری اولین جشنواره اقوام ایرانزمین در فارسان
نخستین جشنواره ملی اقوام ایرانزمین با هدف ارتقای فعالیت های فرهنگی و هنری اقوام و معرفی توانمندی های عشایری و صنایع دستی اقوام در شهرستان فارسان برگزار گردید در این جشنواره که به مدت ۵ روز از اواخر خرداد تا اوایل تیر ۱۴۰۲ برگزار شد گروههای هنری اقوام به نمایش آثار فرهنگی و اجرای هنری پرداختند.
✅برگزاری نخستین همایش ملی بختیاریشناسی در شهرکرد / پیام استاندار چهارمحال بختیاری به این همایش
نخستین همایش ملی بختیاریشناسی با رویکرد جامعه، فرهنگ و طبیعت ۸ دی ۱۴۰۰ در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
سردار غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در پیامی برای این همایش گفت: بختیاریها جز بهترین اقوام ایرانی هستند که در طول تاریخ با دیگر اقوام با همبستگی و وحدت زندگی کرده و همزیستی نمودهاند، مردمان این قوم قبل از دیگر اقوام ایرانی و از ابتدا به مکتب اهلبیت (علیهمالسلام) و تشیع گرایش پیدا کردند و تنها قومی است که همه آنها شیعه هستند. سرزمین بختیاری در طول تاریخ همواره پناهگاهی برای نوادگان اهلبیت و امامزادگان بوده و زیارتگاههای موجود در این سرزمین گواه اعتقاد بالای آنها نسبت به سادات است.
سردار حیدری با بیان اینکه بختیاریها در سرنوشت ایران و جریان انقلاب مشروطیت نقش زیادی داشتند، اضافه کرد: بختیاریها به رهبری سردار اسعد بختیاری همراه ملت مبارز ایران و با حمایت روحانیت در اصفهان و چهارمحال و بختیاری از مشروطیت دفاع کردند و برای مبارزه با استبداد محمدعلی شاه به تهران رفتند و در سال ۱۲۸۸ هجری شمسی تهران را فتح و حکومت استبداد را سرنگون کردند.
او ادامه داد: یکی دیگر از افتخارات بختیاریها مبارزات سردار بیبی مریم است که در انقلاب مشروطیت و بعد از آن توانست با انگلیسیها و روسها مبارزه کند و حتی در جریان جنگ جهانی اول، آزادیخواهان ایران را پناه داد. استاندار چهارمحال و بختیاری از برگزارکنندگان این همایش به دلیل معرفی و شناسایی ایل بختیاری به جامعه علمی کشور قدردانی کرد.
سومین جشنواره استانی شعر داوار (مادرانه) به میزبانی شهر ناغان در بهمن امسال
محورهای موضوعی سومین جشنواره شعر داوار، توصیف مقام رفیع مادر و منزلت زن است. این جشنواره در ۲ بخش فارسی و لری بختیاری برگزار میشود. علاقمندان آثار خود را به دبیرخانه واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کیار استان چهارمحال بختیاری ارسال کنند.
معرفی برترین های جشنواره فیلم کوتاه بام ایران
در بخش انیمیشن جایزه بهترین ایده پردازی به فیلم «جریان سبز» به کارگردانی معصومه کاظمی و جایزه بهترین کارگردانی به «نت تنها» از یاسمین مرادپور اهدا شد. کارگران اضافه کرد: در بخش آزاد نیز جایزه بهترین ایده پردازی به محسن باقری برای فیلم «تماشاچی»، جایزه بهترین کارگردانی به امیرحسینی ریاحی برای فیلم «باغ» و جایزه ویژه هیئت داوران به لیلا وفادار برای فیلم «زیر پوست برف» تعلق گرفت. در بخش مستند از سوی هیئت داوران فرامک سلیمانی برای تدوین «زاینده رود به گاوخونی نمیریزد»، وحید حسین زاده برای تصویربرداری فیلم «درختان ایستاده میمانند»، یزدان کیانی برای توجه عمیق به وضعیت انسانی در فیلم «نان و گرگ» و «درختان ایستاده میمانند» جایزه دریافت کردند. کارگران گفت: جایزه بهترین کارگردانی به آرمان قلی پور برای فیلم استشهادی برای «خانعلی» و جایزه بهترین فیلم به مختار عبدالهی برای فیلم «خط بغض» اهدا شد. او افزود: در بخش داستانی نیز بهترین فیلمنامه به فاطمه برزگار برای فیلم «ادیپال من»، بهترین تصویربرداری نیز به محمد امین رستگار برای فیلم «تیلا»، بهترین تدوین به مجید ابراهیمیان برای فیلم «تیلا»، بهترین صدابرداری به مرتضی احمدی برای مجموعه «آثار»، جایزه بازیگر مرد به نوید جعفرزاده برای فیلم بازگشت، ج ایزه بهترین بازیگر زن به بهاره غیبی برای فیلم سرپناه، بهترین کارگردانی به مرجان خسروی برای فیلم «مادر برفی» و بهترین فیلم به مائده رفیعی برای فیلم «بازگشت» اختصاص یافت و جایزه ویژه هیئت داوران در این بخش برای فیلم «تیلا» به عباس پرویزی و حامد حسینی تعلق گرفت. ۱۷ آذر ۹۸٫
نتایج نخستین جشنواره داستان نویسی بومی و محلی چهارمحال بختیاری
نتایج جشنواره: در بخش کودک و نوجوان؛ امیرعلی اژدر از شهرکرد با داستان “قفل خدا” به عنوان نفر اول، مریم هاشمی از باباحیدر، با داستان “جمعه” عناون نفر دوم، و بهار رئیسی از شهرکرد با داستان “ماه بگم” و محمدرضا قائد امینی از شهرکرد با داستان “روزنامه” مشترکا عنوان نفرات سوم را کسب کردند. در بخش جوان؛ احسان قائدی از بِن با داستان “خون بها” عنوان نفر اول، سجاد محبی دستگردی از دستگرد امامزاده با داستان “پسر رعیت” عنوان نفر دوم و فاطمه ظفریان ریگکی از اردل با داستان ” گاوها امید بابا” عنوان نفر سوم را کسب کردند. در بخش بزرگسال؛ فریبا کاظمی از کوهرنگ با داستان “حریم”، ایمان ویسی از لردگان با داستان “میرزا حسین”، علیرضا کبیری از سامان با داستان “مادیان” عنوان نفر سوم را کسب کرد. در بخش داستانک؛ فاطمه رحیمی از سامان با داستان “کباب اردک” عناون نفر دوم، حسین صداقت از بروجن با داستان “کتابخانه و بوی باروت” عنوان نفر سوم را کسب کرد. داستان نازنین ابراهیمیان از شهرکرد نیز به عنوان اثر منتخب داوران با موضوع شهدای حرم معرفی شد.
برترین های جشنواره شاهنامه خوانی زاگرس نشینان در لردگان
در بخش شاهنامه خوانی بالای ۲۵ سال لوح تقدیر هیأت داوران به میرزا حسن جلیل نشان و خدارحم بهلول از پیشکسوتان شاهنامه خوانی کشور اهدا شد. در بخش شاهنامه خوانی بالای ۲۵ سال هم رتبه نخست و تندیس جشنواره سیداکبر موسوی، رتبه دوم فرهمند باقری، رتبه سوم شاهنامه خوانی به میلاد صادقی اختصاص یافت. در این بخش هیأت داوران از ایرج خالدی، یوسف شریفی و ابوالفتح رحیمی دورکی قدردانی کرد. در بخش شاهنامه خوانی زیر ۲۵ سال به ترتیب به محمد هادی رئیسی، داریوش بامیر و امید بامیر رتبه های برتر را کسب کردند. در بخش نقالی هم در بخش پیشکسوتان، مسعود اکرمی، مسعود شاهنگی و بهزاد ترابیان رتبه های اول تا سوم را بدست آوردند. در رده سنی ۲۰ تا ۳۵ سال این بخش رتبه نخست به هورا تینا اهدا شد؛ از نگاه داوران در این بخش کسی حائز رتبه های دوم و سوم نشد. در رده سنی ۱۵ تا ۲۰ سال هیأت داوران با تقدیر از نرگس حسنی، جوایز رتبه اول تا سوم را به مهوش شیخی، نگین نادری و زینب کوچکی اهدا کردند. همچنین در بخش نقالی در رده سنی ۱۰ تا ۱۵ سال آتنا عبادی، المیرا موری و سوگل هداوند اول تا سوم شدند و در بخش سنی زیر ۱۰ سال آنوشا الوندی، آرمیتا جوادیان و نورا خادمی رتبه های برتر را کسب کردند. ۱۱ اسفند ۱۳۹۷
برگزیدگان نخستین جشنواره شعر زاینده رود
نخستین جشنواره استانی شعر زاینده رود ۱۱ اسفند ۹۷ در بخش غزل این جشنواره، مرجان بیگی فر، سارا چاهیان و علیرضا کبیری سامانی به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند و لیلا مهذب شایسته تقدیر شد. همچنین در بخش ایثار و شهادت عادل حیدری، در بخش انتظار و مهدویت آسیه ارزانی و در بخش انقلاب اسلامی ثریا عبدی به عنوان شاعران برتر انتخاب گردیدند. در بخش سرود ترکی همایون علیدوستی شهرکی و شعر بختیاری اقبال طهماسبی حایز رتبههای برتر شدند. در بخش انتظار و مهدویت هم از مریم بیاتی، فرزانه میرزاخانی، مرضیه رزازی، علیرضا میرزاخانی و الهام جهانبازی تقدیر شد. مرید محمدی، احمد رحیم خانی و ربیع الله فرهمند داوری آثار را بر عهده داشتند.
نتایج جشنواره آواها و نواهای بختیاری در کوهرنگ
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ،در پایان مراسم اختتامیه از برگزیدگان جشنواره: آقایان حسن بهمنی (شادی خوانی بلال )، جمشید بالی پور (شادی خوانی آهای گل )، سالار کریمی (شادی خوانی دی بلال ) ، ذوالفقار غیبی (سوگینه خوانی دندال ) ، حسین محمدی(سوگینه خوانی گاگریو ) ، علی موسایی (سوگینه خوانی)، مهدی فرامرزی (حماسی شوخی)، کاظم قنبری (حماسی صیادی )، حسین مهری بابادی (حماسی شاهنامه خوانی )، جهانگیر فرامرزی (حماسی برزگری )، محمد فاضلی ، کورش خدادادی و یاسر خدادادی تقدیر شد
همایش شعر بختیاری همدرنگ
.
فروردین ۱۷, ۱۴۰۴ ۰
اسفند ۲۵, ۱۴۰۳ ۱
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳ ۲
دی ۳۰, ۱۴۰۳ ۰
فروردین ۱۷, ۱۴۰۴ ۰
اسفند ۲۵, ۱۴۰۳ ۱
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳ ۲
دی ۳۰, ۱۴۰۳ ۰
ویژه تاریخ و فرهنگ ایران و سرزمین بختیاری، سرزمین آفتاب، سرزمین آزاد، سرزمین آریایی، سرزمین کوهساران بلند، سرزمین رودهای خروشان، سرزمین چشمه ساران زلال، سرزمین جنگلهای سرسبز، سرزمین دشت های زیبا، سرزمین برف و آب و آفتاب، سرزمین تاریخ و تمدن دیرینه، سرزمین فاتحان مشروطیت، سرزمینی در قلب ایرانزمین… بختیاری بزرگترین قوم ایرانی و آریایی در ایران و تنها قوم صددرصد شیعه..*این سایت آزاد، مستقل و مردمی است. تاسیس1391
شهریور ۳۱, ۱۳۹۷ ۲۶
خرداد ۱۹, ۱۴۰۳ ۲۴
آذر ۱۷, ۱۴۰۲ ۲۳
اسفند ۱۱, ۱۴۰۲ ۲۲
آذر ۰۹, ۱۴۰۳ ۲۰
خرداد ۰۲, ۱۳۹۵ ۱۷
تیر ۱۲, ۱۳۹۵ ۱۶
مرداد ۱۰, ۱۳۹۵ ۱۵
آبان ۰۶, ۱۳۹۵ ۱۵
خرداد ۲۰, ۱۳۹۲ ۱۳
آذر ۱۱, ۱۴۰۲ ۱۰
دی ۰۳, ۱۳۹۴ ۱۰
شهریور ۰۸, ۱۳۹۵ ۸
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۳ ۸
مهر ۲۶, ۱۴۰۱ ۷
فروردین ۱۷, ۱۴۰۴ ۰
اسفند ۲۵, ۱۴۰۳ ۱
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳ ۲
دی ۳۰, ۱۴۰۳ ۰
دی ۱۵, ۱۴۰۳ ۰
آذر ۱۰, ۱۴۰۳ ۰
آذر ۱۰, ۱۴۰۳ ۰
آذر ۰۹, ۱۴۰۳ ۲۰
آبان ۱۷, ۱۴۰۳ ۱
تیر ۲۸, ۱۴۰۳ ۰
تیر ۰۱, ۱۴۰۳ ۴
خرداد ۱۹, ۱۴۰۳ ۲۴
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۳ ۸
اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۳ ۰
اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۳ ۰
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳ ۲
گزارشی از اولین همایش ملی زندگی، آثار و شخصیت پژمان بختیاری (شاعر بزرگ ایران، محقق، مترجم و ادیب برجسته کشور) گزارشی از...دی ۳۰, ۱۴۰۳ ۰
دشتک سرزمین فاتحان قندهار و مشروطیت بر اساس اسناد و منابع تاریخی، منطقهی دشتک و پشتکوه در دورهی افشاریه و زندیه به...دی ۱۵, ۱۴۰۳ ۰
آخرین نبرد، آخرین سوار به قلم رضا بهرامی دشتکی: من زاده ی کوهستانم خانه ام بر فراز قله ها سر پناهم آسمان کاشانه ام دشت...آذر ۱۰, ۱۴۰۳ ۰
گرامیداشت پژمان بختیاری شاعر بزرگ ایران در دانشگاه فرهنگیان به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شهرکرد،...آذر ۰۹, ۱۴۰۳ ۲۰
زندگینامه و آثار/ زادگاه پژمان «دشتک بختیاری» در دامنه کوهساران بلند بختیاری، منتهی به «زردکوه» و در کنار سرچشمه های...تیر ۲۸, ۱۴۰۳ ۰
📙کتاب” دشتک بر بلندای تاریخ ” منتشر شد. کتاب “دشتک، بر بلندای تاریخ بختیاری” تالیف «رضا بهرامی دشتکی» پس از...خرداد ۱۹, ۱۴۰۳ ۲۴
معرفی کتاب: این اثر پژوهشی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فهرست آثار فاخر قرار گرفت و مورد حمایت ویژه واقع گردید…...اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۳ ۸
تاریخ بختیاری از آغاز تاکنون مقدمه: سرزمین ایران از آغاز دوران تاریخی به تدریج شاهد شکل گیری کهن ترین تمدن های بشری بود...اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۳ ۰
پژمان بختیاری در کلام دکتر کزازی دکتر میرجلال الدین کزازی استاد بزرگ زبان و ادبیات پارسی در سخنانی درباره شخصیت شاعر...اردیبهشت ۰۷, ۱۴۰۳ ۲
آثار منظوم و منثور پژمان بختیاری شاعر بزرگ معاصر + نصاویر فهرست کتاب ها و آثار پژمان بختیاری: پژمان بختیاری شاعری...فروردین ۲۹, ۱۴۰۳ ۰
زندگینامه دکتر قیصر امین پور (۱۳۳۸-۱۳۸۶) از شاعران بزرگ معاصر دکتر قیصر امینپور از شاعران بزرگ ایران پس از انقلاب...سرزمین بختیاری در قسمتهای وسیعی از فلات مرکزی و جنوب غربی ایران در میان رشته کوه های زاگرس میانی اغلب در استان های: «چهارمحال بختیاری، خوزستان، اصفهان، لرستان، کهگیلویه بویراحمد» و بخش هایی از استانهای «فارس، بوشهر، مرکزی، ایلام و..» قرار دارد.
علاوه بر آن جمعیت عظیمی از بختیاری ها در تهران، اصفهان، شیراز، اهواز، قم و کرج و.. سکونت دارند و با احتساب سایر اقوام لرتبار گستره وسیع تری پیدا می کند. سرزمین پهناور بختیاری از موقعیت طبیعی و جغرافیایی ویژه ای در قلب ایران زمین برخوردار است.
بزرگترین رودخانه های کشور «زاینده رود»، «رود کارون» و «رود دز» از «زردکوه بختیاری» سرچشمه می گیرند. با طبیعت بکر و زیبا، رودهای خروشان، چشمه ساران زلال، جنگلهای سرسبز و مناطق دیدنی و گردشگری بی نظیر...